Aangenamer Voordeel

Win - Win - Pure Winst
Zakelijk succes en persoonlijk resultaat door visie, delen van een missie, aanpakken, doorzettingsvermogen en vermenigvuldigen. Op 2 juli 2010 besloten 7 ondernemende mensen, in samenwerking met met Coöperatie Aangenamer en Stichting Aangenamer Leven, een nieuw bedrijf te starten.....
dat Voordeel biedt voor consumenten en ondernemers. Binnen een tijdsbestek van 2 maanden is deze onderneming een fantastische schakel tussen aanbod en vraag geworden en is de groei en potentie van de club onstuitbaar. Een pure win-win situatie voor alle betrokkenen.

Of het nu gaat om Koffie, Energie, Telefonie, Kleding, Persoonlijke Verzorging, Gezondheid, Beauty, Voeding, Diervoeding, Water, Mobiliteit, Verinnerlijking, Haar- of Huidproducten; de groep van AangenamerVoordeel brengt aanbieder en afnemer op de juiste wijze bij elkaar en combineert op prachtige en krachtige wijze kwaliteit, (prijs)voordeel en het gedachtegoed van Aangenamer Leven.

Zakelijk Succes en Persoonlijk Resultaat in optima forma. Ook interesse in de kracht van Aangenamer en Aangenamer Voordeel? Als kopende of verkopende relatie? Als Ambassadeur? Kijk dan eens op de blog of website van Aangenamer Voordeel, de site van Aangenamer Ondernemen of Stichting Aangenamer Leven, of  klik hier voor meer informatie via email..

Geen opmerkingen: