Wie zoeken wij

Door: Joep Noordman:

Wat voor mensen zoeken wij in onze organisatie? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven..of toch wel? IEDEREEN kan zich in principe aansluiten. De wereld van Aangenamer is van en voor ons allemaal ...






Wel zoeken wij mensen met visie, liefst door het leven getekend, die weten wat er zoal te koop is, en dat dingen je niet vanzelf komen aanwaaien. Mensen die net als wij uit de luie stoel willen komen, stoppen met klagen en lamlendigheid aanmeten en gewoon wat moois willen en gaan DOEN. Aangenamer ondernemen.

Bij ons kun je je aansluiten wanneer je je kunt vereenzelvigen met onze doelstellingen en die van de stichting aangenamer leven. DAT is wel erg belangrijk, vinden wij, daar ligt tevens onze kracht en ons geheim van succes hebben. Je kunt immers alles bereiken wat je wilt, zolang je maar voldoende mensen wilt helpen hetzelfde te bereiken. Wij gaan niet uit van een vast dienstverband, wij zoeken ondernemende mensen die wij dan weer kunnen helpen met onze kennis en ervaring. De bedrijfsorganisatie is echter simpel, en makkelijk aan te leren, daarbij zijn er altijd mensen die taken van je over kunnen nemen.


UITGANGSPUNT:

  1. Doe de dingen waar je goed in bent en je zult slagen in het leven.Want DAT is volgens mij waar iedereen wel voor wil gaan, alleen de meeste mensen zijn inmiddels meesters in het verzinnen van smoesjes waarom ze niet succesvol zijn, ze zeggen dan SUCCES? da's helemaal niet belangrijk voor me.
  2. Je hoeft helemaal nog geen vastomlijnd plan te hebben, je mag hartstikke bang en onervaren zijn, maakt allemaal niks uit. Natuurlijk zijn meer ervaren mensen ook van harte welkom, die kunnen hun kennis en ervaring dan ook weer delen.


ONS CONCEPT:
Is eenvoudig en makkelijk te leren, alleen ligt het initiatief bij jou.

SLEUTELWOORD:
Universele liefde en de wil tot samenwerking en hulp willen geven aan mensen die het minder hebben getroffen in het leven. Samen kunnen we namelijk de wereld nog veel en veel mooier maken.

AANGENAMER:
Meld je aan en kom kijken waar we tot en met samenwerking kunnen laten zien hoe je jouw wereld aangenamer kan beleven.

Geen opmerkingen: