Missing Link in ZES

Zakelijk, Energetisch, Sociaal.

Is het een onmogelijke piramide?
Is het een een vervelende driehoek?
Zijn het de pijlers voor ondernemen?
Hoe kun je succesvol ondernemen?
Welke kwaliteiten zijn daarbij eminent?



Natuurlijk is visie en daadkracht daarbij van belang. Van het grootste belang zelfs. Zonder visie, zonder plan en zonder daadkracht is het vechten tegen de bierkaai. 
De visie van een ondernemer dient een aantal essentiële zaken te bevatten. Doch vraag een willekeurige ondernemer naar zijn visie, missie en wat hij belangrijk vindt om succesvol te ondernemen, en laat je verrassen door de uitslag.


Veel ondernemers vinden namelijk uitsluitend zakelijkheid interessant. Slechts een klein percentage gaat voor zakelijk succes en sociaal resultaat en een nog kleiner gedeelte gaat voor zakelijk succes, sociaal resultaat en energetisch bewust ondernemen. Dat hele kleine percentage is echter heel vaak juist bijzonder succesvol. Dit terwijl de 'beperkte' visie van het gros van ondernemers helaas vaak leidt tot vervelend resultaat.

Miljonairs, miljardairs en zakelijk bijzonder succesvolle ondernemers zoals Bill Gates, Richard Branson, Donald Trump, Robert Kiyosaki en meer dan 78% van de top 500 rijken in de USA zijn zich terdege bewust van MULTI maatschappelijk verantwoord ondernemen op basis van een duidelijke verbintenis tussen Zakelijk Succes, Energetisch Bewustzijn en Sociaal Resultaat. De Wereld van Aangenamer. Bewust en Aangenamer Ondernemen

Geen opmerkingen: