Zakelijk en Persoonlijk in de Roos

Trainingen en Workshops.
Bas Asselbergs ontwikkelde een dart-trainingsysteem waarvan de toepassings- en markting mogelijkheden veel verder reiken dan de kroeg. Met zijn stichting Hart Voor Darts organiseerde hij vorig jaar al een groots gehandicapten darttoernooi.

Omdat hij uit eigen ervaring na diverse auto-ongelukken weet hoe het is om beperkt te worden door een kapotte rug en pijn. Met doorzetten en pijn verbijten kan hij nu toch ondanks alles weer pijnvrij door, en zet zich nu ook in voor de minder fortuinlijke medemens met een beperking.

Het einddoel altijd voor ogen
Een groene baret blijft doorknokken, ALTIJD! Bas Asselbergs is een schoolvoorbeeld van iemand die NOOIT opgeeft, en met passie en gedrevenheid, enthousiast en vol overtuiging, op een zeer breed pad zijn weg zoekt EN vindt! Winnaars haken nooit af, en afhakers winnen nooit, is een van zijn vele lijfspreuken. "Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan" is een ander favoriet citaat van hem.

Prestaties die een brede smile op het gezicht toveren
De samensmelting van zakelijk goed presteren als mens, manager of verkoper, en goed presteren op zijn borden tijdens zijn mee-doe presentaties, is voor velen een regelrechte wauw-ervaring, en een absolute feelgood experience met blijvend toegevoegde waarde voor een ieder die hem ooit meegemaakt en gedaan heeft. Hij laat u zelf zien, voelen doen en ervaren hoe ook u in slechts zeer kort tijdsbestek een veel betere prestatie uit uzelf kunt halen

Workshop boeken
Bas omarmt en ondersteunt het gedachtegoed van Stichting Aangenamer Leven en Stichting Aangenamer Leven steunt Bas graag om het uit te dragen. Samen Sterk. De workshop en lezingen van Bas maken dan ook onderdeel uit van het bewustzijn- en persoonlijk ontwikkelingsprogramma van Aangenamer Academy. Meer informatie over Bas en zijn 'doel in het' leven. vindt u o.a. op hartvoordarts.nl. Nadere informatie over de workshop, landelijke presentaties en mogelijkheid tot boekingen van de workshop of lezing en training door Bas vindt u op pagina AangenamerAcademy.nl 

2 opmerkingen:

Martin zei

hartvoordarts-pagina is wat gedateerd

Anoniem zei

Door de enorme drukte is de stichting nog nit in staat geweest om dit jaar het evenement te herhalen. Wel verleent Bas Asselbergs zijn volledige medewerking aan andere G-darts toernooien door het land. Met name door zijn voor mensen met een beperking uitermate geschikte borden beschaakbaar te stellen.