Rijkdom op waarde schatten

Succesvol zijn en Aangenamer Leven
Keihard onderuitgaan. Omgaan met gekrenkt ego. Je eigen beperkingen zien en alle aanwezige hulpbronnen op juiste waarde schatten en inroepen.

Op het moment dat je dat kunt verandert de wereld totaal.
Op zo'n moment word je pas echt effectief. Je volgt niet meer de mening van anderen die samen met jou een mening willen vormen t.o.v. anderen. Je pakt jezelf aan en wordt echt eerlijk en productief.

Je maakt je niet meer druk over pietluttigheden, let niet meer op zogenaamde miscommunicatie of 'tekortkomingen' bij anderen doch weet dat miscommunicatie uitsluitend een gevolg is van onjuiste inschatting.

Op het moment dat je dat kunt en durft te zien weet je dat je veel tegenstand(ers) op je weg zal vinden. Want hoe vreemd en tegenstrijdig het ook klinkt; mensen zijn over het algemeen bang voor veranderingen en succes. 95% klaagt en 5% doet er werkelijk iets aan om succesvol en klaagvrij te worden. De rest zoekt elkaar om zoveel mogelijk te kunnen mopperen en verschuilen. Wat is jouw ambitie en wat doe jij bij giga tegenslagen? Gebruik je tegenslagen om te klagen of pak je je wereld aan? Klik hier voor meer informatie over het boek Het Diepe Dal Als Springplank (autobiografie en handboek)

Geen opmerkingen: